Jan nieuwe clubkampioen 2017-2018!

Er was dit jaar door omstandigheden iets minder volk (28 ingeschrevenen) dan gewoonlijk op ons jaarlijks clubkampioenschap, maar het was weer een gezellig avond. Onze Swa had weer een propere tabel opgesteld op basis van de twee voorgaande voorrondes, en rond 19u30 vlogen we er allemaal stevig in. In de halve finales wist Jan met een controlerend spel de aanvallende kracht van Dimitri in toom te houden, en kon Tung onverwacht de ietwat vermoeide Tony verslaan.

Tijdens de finale, naar 3 sets, was het overduidelijk dat Jan, met overschot, de beste speler van de avond was, en hij mocht bijgevolg de eerste keer, maar zeker verdiend de beker de lucht insteken. Overigens waren wel veel anderen al eerder overtuigd van zijn klasse, want van de winst van de weddenschap schoot per persoon niet veel over. :-)

Bedankt Swa en Luc voor de ondersteuning en organisatie van de hele avond!!

 

 

Nieuwe uitgave van clubblad

Onze Swa heeft alweer boeiende literatuur in elkaar gestoken in vorm van clubbladje 68.

Allen downloaden op deze link.

Vrijdagavond 18 mei lokaal gesloten

Komende vrijdagavond (18 mei) is het lokaal voor een keer uitzonderlijk gesloten. Op uitnodiging van onze bevriende tafeltennis club St-Antonius, bezoeken we hen voor een vriendschappelijk match met 20 van onze spelers.